72995
A
Wienerpekan
Dafgårds5.88 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 60 |
Nettovikt Kartong | 5.88 kg |
Produktstorlek | 95.0 g |
Portionsstorlek | 95.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 1755.0 |
Energi kcal | 421.0 |
Fett | 28.0 g |
varav mättat fett | 10.0 g |
Kolhydrater | 37.0 g |
varav sockerarter | 11.0 g |
Fiber | 1.6 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 0.75 g |
Innehållsförteckning
Ingredienser: VETEMJÖL, vegetabilisk olja och fett (palm, rapsolja, kokos), vatten, socker, PECANNÖTTER, kondenserad MJÖLK, sötningsmedel E966,invertsockersirap, jäst, glukos-fruktossirap, glukossirap, stärkelse, lönnsirap, salt, ÄGG, naturlig arom, emulgeringsmedel (E472e, E471),VASSLEPULVER, druvsocker, stabiliseringsmedel E341i, förtjockningsmedel E464, mjölbehandlingsmedel E300, bakhjälpmedel (amylas, hemicellulas).Innehåller : Smaksatt lönnsirap: Glukos-fruktossirap, glukossirap, socker, vatten,salt, naturlig arom. Kan innehålla spår av soja, hasselnöt, mandel och sesam.
Allergener
Pekannötter
Mandel
Laktos
Mjölk
Hasselnötter
Vete
Sesamfrön
Förvaring
-25°C °C
-18°C °C
720.0
Tillagningsanvisningar
Tillagningsanvisning: Upptining: 30-60 minuter. Gräddning: traditionell ugn: 190-210°C / varmluftsugn: 160-180 °C. Gräddningstid: 20-25 minuter. Grädda helst med ånga (eller fukta lätt med vatten) i en föruppvärmd ugn. Låt ångfördelaren vara stängd under de första 15 minuterna. BÖR EJ FRYSAS EFTER UPPTINING.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 57.0 |
Bruttovikt Bas | 0.099 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310960729952 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 20.0 |
Längd-BME Bas | 117.0 |
Nettovikt Bas | 0.098 |
Bredd-BME Mellan | 295.0 |
Bruttovikt Mellan | 7.052 |
EAN/UPC-kod Mellan | 5413476986207 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 155.0 |
Längd-BME Mellan | 390.0 |
Nettovikt Mellan | 5.88 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 419.912 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960729953 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1235.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 329.28 |