text.skipToContent text.skipToNavigation
72733 A

Oxfilé, Red Hereford 1,6-2,8 kg

10.0 kg/kart Kylt

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Skriv en recension
Försäljningsenhet kg
Antal/förpackning 0
Nettovikt Kartong 10.0 kg
Produktstorlek 2000.0 g
Portionsstorlek 150.0 g
Irland
Red Hereford
100% nötkött.
-2°C °C
+4°C °C
50.0
Helstekt: Bryn köttet i panna eller stekbord för att sedan tillaga den i ugnen. Stek i ugnen på 140 grader till en innertemperatur på 50-55 grader för riktigt rött kött eller 60 grader för mer rosa medium stekt. Vila köttet efter stekning i 10-15 minuter. Tournedos: Stycka köttet så att bitarna är ca 4-5 cm tjocka. Oftast används endast mittbiten till detta. Bryn dem i panna/stekbord för att sedan tillaga dem färdigt i ugnen på samma sätt som helstekt.
Bredd-BME Bas
Bruttovikt Bas 2.53
EAN/UPC-kod Bas 97310960727333
Viktenhet Bas KG
Höjd-BME Bas
Längd-BME Bas
Nettovikt Bas 2.5
Bredd-BME Mellan 285.0
Bruttovikt Mellan 10.76
EAN/UPC-kod Mellan 95397012245207
Viktenhet Mellan KG
Höjd-BME Mellan 180.0
Längd-BME Mellan 380.0
Nettovikt Mellan 10.0
Bredd-BME Topp 800.0
Bruttovikt Topp 541.48
EAN/UPC-kod Topp 37310960727331
Viktenhet Topp KG
Höjd-BME Topp 1230.0
Längd-BME Topp 1200.0
Nettovikt Topp 480.0
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border