72733
A
Oxfilé, Red Hereford 1,6-2,8 kg
20.0 kg/kart
Kylt
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 20.0 kg |
Produktstorlek | 2000.0 g |
Portionsstorlek | 150.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 512.0 |
Energi kcal | 122.0 |
Fett | 4.4 g |
varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrater | 0.0 g |
varav sockerarter | 0.0 g |
Fiber | 0.0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.13 g |
Innehållsförteckning
100% nötkött.
Allergener
Förvaring
-2°C °C
+4°C °C
50.0
Tillagningsanvisningar
Helstekt: Bryn köttet i panna eller stekbord för att sedan tillaga den i ugnen. Stek i ugnen på 140 grader till en innertemperatur på 50-55 grader för riktigt rött kött eller 60 grader för mer rosa medium stekt. Vila köttet efter stekning i 10-15 minuter. Tournedos: Stycka köttet så att bitarna är ca 4-5 cm tjocka. Oftast används endast mittbiten till detta. Bryn dem i panna/stekbord för att sedan tillaga dem färdigt i ugnen på samma sätt som helstekt.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 0.0 |
Bruttovikt Bas | 2.03 |
EAN/UPC-kod Bas | 97310960727333 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 0.0 |
Längd-BME Bas | 0.0 |
Nettovikt Bas | 2.0 |
Bredd-BME Mellan | 390.0 |
Bruttovikt Mellan | 20.3 |
EAN/UPC-kod Mellan | 95397012245207 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 137.0 |
Längd-BME Mellan | 590.0 |
Nettovikt Mellan | 20.0 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 674.6 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960727331 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1246.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 640.0 |