
4224
A
Pirkka Garlic flatbread 18x180g FV
3.24 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 18 |
Nettovikt Kartong | 3.24 kg |
Produktstorlek | 180.0 g |
Portionsstorlek | 180.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 1342.0 |
Energi kcal | 321.0 |
Fett | 14.0 g |
varav mättat fett | 2.9 g |
Kolhydrater | 39.0 g |
varav sockerarter | 0.3 g |
Fiber | 1.9 g |
Protein | 9.0 g |
Salt | 2.0 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL(EU)[inneh. mjölbehandlingsmedel (E300)], vatten, rypsolja [inneh. emulgeringsmedel (E471)], ost (5,4 %, EU) [MJÖLK, syrakultur, löpe, salt, konsistensmedel (E509)], Grana Padano-ost (2,8 %, Italien)[MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel (E1105 lysozym från ÄGG)], vitlök (2,5 %, EU), DURUMVETEMJÖL, persilja, salt, olivolja, surdeg (VETE), jäst, lökpulver, potatisflingor, vitlökspulver, potatisstärkelse, oregano, svartpeppar.
Allergener
Gluten
Vete
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Tillagningsanvisningar
Tillagning: garlic flatbread är färdiggräddat och klart att serveras efter upptining. Rada ut de otinade bröden på bakplåtspapper på en plåt. Värm i ugnen på 200 °C 3·5 minuter. I rumstemperatur tinar bröden på cirka 1 h. Obs! Gräddningstiden och ugnstemperaturen är riktgivande och kan variera från ugn till ugn.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 135.0 |
Bruttovikt Bas | 0.181 |
EAN/UPC-kod Bas | 6410405274137 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 230.0 |
Längd-BME Bas | 15.0 |
Nettovikt Bas | 0.18 |
Bredd-BME Mellan | 242.0 |
Bruttovikt Mellan | 3.478 |
EAN/UPC-kod Mellan | 6410405274144 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 157.0 |
Längd-BME Mellan | 400.0 |
Nettovikt Mellan | 3.24 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 268.46 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960042243 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1249.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 226.8 |