5138
A
Grekisk Färsbiff 1-port
Dafgårds2.28 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 2.28 kg |
Produktstorlek | 380.0 g |
Portionsstorlek | 380.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 590.0 |
Energi kcal | 141.0 |
Fett | 6.3 g |
varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrater | 15.0 g |
varav sockerarter | 1.5 g |
Fiber | 1.4 g |
Protein | 4.7 g |
Salt | 0.96 g |
Innehållsförteckning
Basmatiris, tomat, gris*-/nötkött* (13%), brytböna, lök, vitt vin (konserveringsmedel E220), GRÄDDE, potatis, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), ÄGG, rapsolja, vatten, soltorkade tomater (tomat, solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), OST, salt, lök (stekt i rapsolja, solrosolja), vitlök, tomatpuré, oliver, kryddor (bl. a. paprika, tomat), Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), basilika, grön chili, persilja, oregano. *Ursprung: EU.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Mikrovågsugn 750 W: Tag den frysta tallriken ur ytterförpackningen. Stick några hål i plastfolien som täcker formen. Värm i mikrovågsugn 750 W i ca 6-7 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Drag av plastfolien och servera. Ugn 150°C: Förvärm ugnen till 150°C. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Låt plastfolien sitta kvar. Sätt tallriken i nedre delen av ugnen. Värm i ca 45 minuter. Drag av plastfolien och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 230.0 |
Bruttovikt Bas | 0.43 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310960051381 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 190.0 |
Längd-BME Bas | 40.0 |
Nettovikt Bas | 0.38 |
Bredd-BME Mellan | 240.0 |
Bruttovikt Mellan | 2.752 |
EAN/UPC-kod Mellan | 17310960051388 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 132.0 |
Längd-BME Mellan | 397.0 |
Nettovikt Mellan | 2.28 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 234.96 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960051382 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1206.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 182.4 |