2731
A
Köttfärspaj 240 g
Dafgårds3.36 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 14 |
Nettovikt Kartong | 3.36 kg |
Produktstorlek | 240.0 g |
Portionsstorlek | 240.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 1227.0 |
Energi kcal | 293.0 |
Fett | 21.0 g |
varav mättat fett | 11.0 g |
Kolhydrater | 18.0 g |
varav sockerarter | 1.9 g |
Fiber | 1.8 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 0.73 g |
Innehållsförteckning
Nötkött*(27 %), VETEMJÖL, SMÖR, tomat, VÄSTERBOTTENSOST® (6 %) (pastöriserad MJÖLK, salt, mjölksyra, löpe, konsistensmedel E509, konserveringsmedel E202, E251), CREME FRAICHE, morot, lök, DURUMVETEMJÖL, tomatpuré, soltorkade tomater (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), rapsolja, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), modifierad VETESTÄRKELSE, basilika, vitlök, japansk SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), paprika, kryddor, socker, salt, timjan. *Ursprung: EU.
Allergener
Gluten
Vete
Solrosfrön
Förvaring
-25°C °C
-18°C °C
365.0
Tillagningsanvisningar
Mikrovågsugn 750W Ta den frysta pajen ur folieformen och lägg på en tallrik. Värm i mikrovågsugnen ca 3,5 minuter. Låt pajen stå någon minut för att temperaturen ska jämna ut sig. Ugn 175°C Värm ugnen till 175ºC. Ta den frysta pajen ur förpackningen och placera den på en plåt mitt i ugnen. Värm pajen i 20-25 minuter eller tills pajen känns genomvarm. Tänk på att effekten mellan olika ugnar/mikrovågsugnar kan variera och därmed även tillagningstiden.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 181.0 |
Bruttovikt Bas | 0.271 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310960027317 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 171.0 |
Längd-BME Bas | 30.0 |
Nettovikt Bas | 0.24 |
Bredd-BME Mellan | 196.0 |
Bruttovikt Mellan | 4.004 |
EAN/UPC-kod Mellan | 17310960027314 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 220.0 |
Längd-BME Mellan | 376.0 |
Nettovikt Mellan | 3.36 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 265.24 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960027318 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1250.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 201.6 |