4210
A
Mozzarellapaj 240 g
Dafgårds3.36 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 14 |
Nettovikt Kartong | 3.36 kg |
Produktstorlek | 240.0 g |
Portionsstorlek | 240.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 1149.0 |
Energi kcal | 275.0 |
Fett | 17.0 g |
varav mättat fett | 7.2 g |
Kolhydrater | 20.0 g |
varav sockerarter | 3.5 g |
Fiber | 1.7 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.1 g |
Innehållsförteckning
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), zucchini, ÄGG, MJÖLK, Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), SMÖR, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), CRÈME FRAICHE, mozzarella (4%) (MJÖLK, salt, startkultur, mikrobiologiskt löpe), lök, soltorkade tomater (tomat, solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), modifierad stärkelse, basilika, persilja, olivolja, solrosfrö, salt, vitlök, kryddor, OSTPULVER, timjan, citronsaft. ,,,,
Förvaring
-25°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Mikrovågsugn 750W Ta den frysta pajen ur folieformen och lägg på en tallrik. Placera tallriken i mikrovågsugnen och värm i ca 3,5 minuter. Låt pajen stå någon minut för att temperaturen ska jämna ut sig. Ugn 175°C Värm ugnen till 175ºC. Ta pajen ur förpackningen och placera den frysta pajen på en plåt mitt i ugnen. Värm i 20-25 minuter eller tills pajen känns genomvarm. Tänk på att effekten mellan olika ugnar/mikrovågsugnar kan variera och därmed även tillagningstiden.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 181.0 |
Bruttovikt Bas | 0.271 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310960042105 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 171.0 |
Längd-BME Bas | 30.0 |
Nettovikt Bas | 0.24 |
Bredd-BME Mellan | 196.0 |
Bruttovikt Mellan | 4.004 |
EAN/UPC-kod Mellan | 17310960042102 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 220.0 |
Längd-BME Mellan | 376.0 |
Nettovikt Mellan | 3.36 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 265.24 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960042106 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1250.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 201.6 |