790
A
Janssons frestelse 600 g
Dafgårds3.6 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 6 |
Nettovikt Kartong | 3.6 kg |
Produktstorlek | 600.0 g |
Portionsstorlek | 150.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 751.0 |
Energi kcal | 180.0 |
Fett | 14.0 g |
varav mättat fett | 7.6 g |
Kolhydrater | 11.0 g |
varav sockerarter | 2.1 g |
Fiber | 1.3 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 0.91 g |
Innehållsförteckning
Potatis, GRÄDDE, lök (stekt i rapsolja), kryddad sillfilé [SILL* 4 ,8% (Clupea harengus), vatten, socker, salt, ättika, kryddor], ansjovis [SKARPSILL* 1,3(Sprattus sprattus), socker, salt, ättika, kryddor], potatisstärkelse, kryddor, konserveringsmedel E223(SULFIT). Total fiskmängd: 6,1%. *Fångstzon: FAO 27.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Ugn: 175ºC 70 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera den frysta formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter halva tiden för jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med en gaffel att potatisen är färdiglagad. Alla ugnar är olika, så tiden kan variera. Varmluftsugn 175ºC 50 min. Förvärm ugnen till 175°C. Drag av plastfilmen och placera den frysta formen i mitten av ugnen. Vrid formen efter halva tiden för jämnare gräddning. Låt rätten vila 5 min för värmeutjämning. Känn efter med gaffel att potatisen är färdiglagad. Alla ugnar är olika, så tiden kan variera.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 230.0 |
Bruttovikt Bas | 0.666 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310960007906 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 190.0 |
Längd-BME Bas | 40.0 |
Nettovikt Bas | 0.6 |
Bredd-BME Mellan | 240.0 |
Bruttovikt Mellan | 4.193 |
EAN/UPC-kod Mellan | 17310960007903 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 130.0 |
Längd-BME Mellan | 400.0 |
Nettovikt Mellan | 3.6 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 360.44 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960007907 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1190.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 288.0 |