2645
A
Vegetarisk lasagne 2 kg
Dafgårds8.0 kg/kart
Fryst
En Vegetarisk lasagne med grönsaker och Dafgårds hemmagjorda lasagneplattor, örtsås och béchamelsås som slutligen toppas med ost. Resultatet är en krämig och smakrik lasagne. Här i köket i Källby lagar vi pastaplattorna från grunden och varvar med vår egna béchamelsås för att få till samma goda smak som en traditionell lasagne.
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 4 |
| Nettovikt Kartong | 8.0 kg |
| Produktstorlek | 2000.0 g |
| Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 547.0 |
| Energi kcal | 131.0 |
| Fett | 6.2 g |
| varav mättat fett | 2.9 g |
| Kolhydrater | 15.0 g |
| varav sockerarter | 3.4 g |
| Fiber | 1.0 g |
| Protein | 3.9 g |
| Salt | 0.85 g |
Innehållsförteckning
Tomat, MJÖLK, DURUMVETEMJÖL, VETEMJÖL (mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), malt av KORN), vatten, lök, GRÄDDE, champinjoner, morot, röd paprika, olivolja, modifierad VETESTÄRKELSE, röda linser, tomatpuré, grönkål, vitt vin, OST, PRÄSTOST® (MJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym, konserveringsmedel(E202)), basilika, vitlök, SMÖR, salt, socker, kryddor, ÄGG. Grönsaker: 36%.
Förvaring
-24°C
-18°C
547 dagar
Tillagningsanvisningar
Uppvärmning från fryst: Avlägsna plasten. Baka i Hushållsugn / Stekugn 200°C i 45-50 min. Varmluftsugn 175°C i 45-50 min, till ättemperatur (60°C kärntemperatur).
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 232.0 |
| Bruttovikt Bas | 2.046 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7310960026457 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 50.0 |
| Längd-BME Bas | 292.0 |
| Nettovikt Bas | 2.0 |
| Bredd-BME Mellan | 250.0 |
| Bruttovikt Mellan | 8.48 |
| EAN/UPC-kod Mellan | 17310960026454 |
| Viktenhet Mellan | KG |
| Höjd-BME Mellan | 112.0 |
| Längd-BME Mellan | 602.0 |
| Nettovikt Mellan | 8.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 482.92 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960026458 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1248.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 432.0 |