4940
A
Kalops
Dafgårds10.0 kg/kart
Fryst
Dafgårds Kalops är tillagad med noggrant utvalda ingredienser för att ge din meny en hemlagad känsla. Den är inte bara enkel att tillaga, den ger också en god bas för att skapa variation på din meny. Servera den med kokt potatis eller ett nybakat bröd, en bit av svensk husmanskost snabbt, enkelt och alltid lika gott.
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 0 |
| Nettovikt Kartong | 10.0 kg |
| Produktstorlek | 2000.0 g |
| Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 329.0 |
| Energi kcal | 79.0 |
| Fett | 3.5 g |
| varav mättat fett | 0.6 g |
| Kolhydrater | 4.6 g |
| varav sockerarter | 1.3 g |
| Fiber | 0.7 g |
| Protein | 7.1 g |
| Salt | 1.7 g |
Innehållsförteckning
Vatten, nötkött* (23%), morot, stekt lök (stekt i raps-och solrosolja), köttfond (vatten, kyckling, nötkött, salt), modifierad stärkelse, rapsolja, tomatpuré, salt, färgämne (sockerkulör), kryddor, vitvinsvinäger, socker, druvsocker, stabiliseringsmedel E451. *Ursprung: EU.
Förvaring
-24°C
-18°C
365 dagar
Tillagningsanvisningar
Upptiningsinstruktion: Fördela förpackningarna i en form och ställ dom för upptining i kyl +5°C i 12-14 timmar. Tillagningsinstruktion: Klipp upp förpackningen, häll innehållet i en kastrull och värm på spis. Späd eventuellt med vätska vid behov. Använd en termometer och värm till 72°C i kärntemperatur.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 230.0 |
| Bruttovikt Bas | 2.02 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7310960049401 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 48.0 |
| Längd-BME Bas | 390.0 |
| Nettovikt Bas | 2.0 |
| Bredd-BME Mellan | 242.0 |
| Bruttovikt Mellan | 10.35 |
| EAN/UPC-kod Mellan | 17310960049408 |
| Viktenhet Mellan | KG |
| Höjd-BME Mellan | 157.0 |
| Längd-BME Mellan | 400.0 |
| Nettovikt Mellan | 10.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 749.5 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960049402 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1249.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 700.0 |