70455
A
Sej ryggfilé 60-100 g
5.0 kg/kart
Fryst
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 1 |
| Nettovikt Kartong | 5.0 kg |
| Produktstorlek | 5000.0 g |
| Portionsstorlek | 100.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 344.0 |
| Energi kcal | 82.0 |
| Fett | 0.5 g |
| varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrater | 0.0 g |
| varav sockerarter | 0.0 g |
| Fiber | 0.0 g |
| Protein | 19.1 g |
| Salt | 0.2 g |
Innehållsförteckning
Benfri SEJfilé, styckfryst Latinskt namn: Pollachius virens Nordostatlanten 27
Förvaring
-25°C
-18°C
720 dagar
Tillagningsanvisningar
Lämpligast att koka eller steka. "Kokning: Fisken behöver ej tinas. Lägg på bleck och salta fisken, fyll på med lite vatten, lägg på lock och koka i: Stekugn: 175ºC , ca 20-25 min* Varmluftsugn: 125ºC, ca 20 min* Varmluftsugn i ånga: 85ºC, ca 15 min* Stekning: Tinas före panering. Stekbord: 175ºC , 6-7 min/sida. Stekugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett. Varmluftsugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matf ett. *tiderna kan variera beroende på ugn, mät innertemperaturen max 60ºC."
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 375.0 |
| Bruttovikt Bas | 5.25 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7392497031296 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 122.0 |
| Längd-BME Bas | 250.0 |
| Nettovikt Bas | 5.0 |
| Bredd-BME Mellan | 0.0 |
| Bruttovikt Mellan | 0.0 |
| EAN/UPC-kod Mellan | |
| Viktenhet Mellan | |
| Höjd-BME Mellan | 0.0 |
| Längd-BME Mellan | 0.0 |
| Nettovikt Mellan | 0.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 378.0 |
| EAN/UPC-kod Topp | 7392497531291 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1126.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 360.0 |