3519
A
Revben med glaze, benfria
8.0 kg/kart
Fryst
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 1 |
| Nettovikt Kartong | 8.0 kg |
| Produktstorlek | 8000.0 g |
| Portionsstorlek | 100.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 842.0 |
| Energi kcal | 201.0 |
| Fett | 13.0 g |
| varav mättat fett | 5.2 g |
| Kolhydrater | 6.6 g |
| varav sockerarter | 5.0 g |
| Fiber | 0.3 g |
| Protein | 16.0 g |
| Salt | 1.4 g |
Innehållsförteckning
Revben: Griskött*, vatten, antioxidationsmedel (E325, E331, E316), salt (klumpförebyggande medel E536), druvsocker, stabiliseringsmedel E451. *Ursprung: Sverige. Till 100 g färdigblandad vara åtgår 105 g köttråvara. Glaze: Sirap, ingefära, vitvinsvinäger (antioxidationsmedel E224, SULFIT), tomatpuré, farinsocker, rapsolja, citronzest, kryddor (lök, kryddpeppar, rökt paprika (rökarom), cayennepeppar, svartpeppar), vatten, salt, modifierad stärkelse.
Förvaring
-24°C
-18°C
180 dagar
Tillagningsanvisningar
Fördela en påse med revben på 3st gastrobleck (6,9kg revben). Fördela den medföljande påsen med glaze (1,1kg) på de 3 blecken. Rör runt i varje bleck så att glazen fördelas. Varmluftsugn utan ånga 200°C i 15-20 minuter.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 0.0 |
| Bruttovikt Bas | 8.02 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7310960035190 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 0.0 |
| Längd-BME Bas | 0.0 |
| Nettovikt Bas | 8.0 |
| Bredd-BME Mellan | 238.0 |
| Bruttovikt Mellan | 8.27 |
| EAN/UPC-kod Mellan | 17310960035197 |
| Viktenhet Mellan | KG |
| Höjd-BME Mellan | 220.0 |
| Längd-BME Mellan | 399.0 |
| Nettovikt Mellan | 8.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 438.5 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960035191 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1250.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 400.0 |