2709
A
Julskinka kokt med buljong
Dafgårds10.8 kg/kart
Kylt
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 3 |
Nettovikt Kartong | 10.8 kg |
Produktstorlek | 3600.0 g |
Portionsstorlek | 75.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 440.0 |
Energi kcal | 110.0 |
Fett | 2.8 g |
varav mättat fett | 1.0 g |
Kolhydrater | 1.6 g |
varav sockerarter | 1.1 g |
Fiber | 0.0 g |
Protein | 18.0 g |
Salt | 3.6 g |
Innehållsförteckning
Skinka* helmuskel (95%). Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250 *Ursprung: Sverige.
Förvaring
+1°C °C
+4°C °C
45
Tillagningsanvisningar
Öppna påsen och tag ur skinkan. Spara buljongen. Tag bort nätet.. Sätt ugnen på 200°C. Lägg skinkan på ett ugnssäkert fat/bleck. Traditionell griljering: Blanda 1 ägg med 1-2 msk söt senap. Pensla blandningen över den svålfria skinkan. Sikta över lite ströbröd. Griljera i ugn 10-15 minuter. Kung Oscars griljering: Blanda 3 msk stark senap och 1 msk honung. Bred ut det över den svålfria skinkan. Smula 10 st Kung Oscars pepparkakor och blanda det med ½ tsk malen ingefära. Strö det över skinkan och griljera 10-15 minuter.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 0.0 |
Bruttovikt Bas | 3.62 |
EAN/UPC-kod Bas | 2302270900003 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 0.0 |
Längd-BME Bas | 0.0 |
Nettovikt Bas | 3.6 |
Bredd-BME Mellan | 262.0 |
Bruttovikt Mellan | 11.253 |
EAN/UPC-kod Mellan | 97310960027099 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 137.0 |
Längd-BME Mellan | 588.0 |
Nettovikt Mellan | 10.8 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 565.144 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960027097 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1246.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 518.4 |