1559
A
Fiskgryta med tomat och vitsås 3-p KV
Dafgårds0.72 kg/kart
Kylt
Gör en egen fiskgratäng, lägg fisk och sås i en ugnssäker form, spritsa potatismos runt om och gratinera i ugn.
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 0 |
| Nettovikt Kartong | 0.72 kg |
| Produktstorlek | 720.0 g |
| Portionsstorlek | 240.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 401.0 |
| Energi kcal | 96.0 |
| Fett | 3.9 g |
| varav mättat fett | 1.5 g |
| Kolhydrater | 3.8 g |
| varav sockerarter | 2.3 g |
| Fiber | 0.3 g |
| Protein | 9.9 g |
| Salt | 0.9 g |
Innehållsförteckning
SEJ* (45%) (Pollachius virens), MJÖLK, tomat (17%), GRÄDDE, vitt vin (konserveringsmedel E220), lök, rapsolja, vatten, tomatpuré (1 ,4%), modifierad VETESTÄRKELSE, salt, kycklingfond (vatten, kycklingkött, salt), vitlök, socker, basilika, kryddor. *Fångstzon FAO 27. MSC- C- 51016 Från ett MSC-certifierat hållbart fiske. www.msc.org/se
Förvaring
0°C
+5°C
21 dagar
Tillagningsanvisningar
Tillagning: Klipp upp förpackningen, häll innehållet i en kastrull och värm på spis. Mikro 750 W ca 5 min, Lägg över i lämpligt kärl, täck med lock, rör om försiktigt efter halva tiden, låt stå någon minut för temperaturutjämning. Använd en termometer och värm till 72°C i kärntemperatur. Tips: För en lättare hantering. Mjukgör plastförpackningen i mikro ca 1 min, eller ta fram förpackningen ur kylskåpet ca 10 min innan uppvärmning.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 0.0 |
| Bruttovikt Bas | 0.745 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7310960015598 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 0.0 |
| Längd-BME Bas | 0.0 |
| Nettovikt Bas | 0.72 |
| Bredd-BME Mellan | 0.0 |
| Bruttovikt Mellan | 0.0 |
| EAN/UPC-kod Mellan | |
| Viktenhet Mellan | |
| Höjd-BME Mellan | 0.0 |
| Längd-BME Mellan | 0.0 |
| Nettovikt Mellan | 0.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 438.25 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960015599 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1250.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 345.6 |