2137
A
Korvgryta med dill och pepparrot 5-port KV
Dafgårds1.1 kg/kart
Kylt
Severa med ris eller kokt potatis och riven pepparrot.
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 0 |
| Nettovikt Kartong | 1.1 kg |
| Produktstorlek | 1100.0 g |
| Portionsstorlek | 220.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 650.0 |
| Energi kcal | 155.0 |
| Fett | 13.0 g |
| varav mättat fett | 4.9 g |
| Kolhydrater | 5.5 g |
| varav sockerarter | 1.9 g |
| Fiber | 0.6 g |
| Protein | 4.9 g |
| Salt | 1.6 g |
Innehållsförteckning
Sås: Vatten, MJÖLK, lök, GRÄDDE, tomatpuré, pepparrot (2%) (pepparrot, rapsolja, vatten, salt, konserveringsmedel (E223, SULFIT), förtjockningsmedel E401, surhetsreglerande medel E330), modifierad stärkelse, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), rapsolja, dill 1 %, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor)<(> ,<)> salt, socker, kryddor. Korv: (Gris*-och nötkött* 62%) vatten, potatismjöl, fett från gris*, salt, lök, kryddor, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel (E300 , E250). Kött 25 % i rätten. *Ursprung: EU.
Förvaring
0°C
+5°C
28 dagar
Tillagningsanvisningar
Tillagning: Klipp upp förpackningen, häll innehållet i en kastrull och värm på spis. Späd eventuellt med vätska vid behov. Använd en termometer och värm till 72°C. Tips: För en lättare hantering. Mjukgör plastförpackningen i mikro ca 1 min, eller ta fram förpackningen ur kylskåpet ca 10 min innan uppvärmning.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 0.0 |
| Bruttovikt Bas | 1.14 |
| EAN/UPC-kod Bas | 7310960021377 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 0.0 |
| Längd-BME Bas | 0.0 |
| Nettovikt Bas | 1.1 |
| Bredd-BME Mellan | 0.0 |
| Bruttovikt Mellan | 0.0 |
| EAN/UPC-kod Mellan | |
| Viktenhet Mellan | KG |
| Höjd-BME Mellan | 0.0 |
| Längd-BME Mellan | 0.0 |
| Nettovikt Mellan | 0.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 337.72 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960021378 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1249.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 264.0 |