3862
A
Korvgryta med dill & pepparrot 6x3-p FV
Dafgårds3.96 kg/kart
Fryst
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 0 |
| Nettovikt Kartong | 3.96 kg |
| Produktstorlek | 660.0 g |
| Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 616.0 |
| Energi kcal | 147.0 |
| Fett | 12.0 g |
| varav mättat fett | 4.8 g |
| Kolhydrater | 5.7 g |
| varav sockerarter | 2.0 g |
| Fiber | 0.5 g |
| Protein | 4.5 g |
| Salt | 1.6 g |
Innehållsförteckning
Korv 40%[Gris*-och nötkött*, vatten, potatismjöl, salt, fett från gris*, lök, kryddor, stabiliseringsmedel E450, askorbinsyra, konserveringsmedel E250], vatten, MJÖLK, lök, GRÄDDE, tomatpuré, modifierad stärkelse, pepparrot(3%)(pepparrot, vatten, rapsolja, salt, konserveringsmedel(E223, SULFIT), förtjockningsmedel E401, surhetsreglerande medel E330), kycklingfond(vatten, kyckling, salt), rapsolja, dill, SENAP(vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), salt, socker, kryddor. Kött: 22% i rätten. *Ursprung: EU.
Förvaring
-24°C
-18°C
365 dagar
Tillagningsanvisningar
Upptiningsinstruktion: Fördela förpackningarna i en form och ställ dom för upptining i kyl +5°C i 12-14 timmar. Tillagningsinstruktion: Klipp upp förpackningen, häll innehållet i en kastrull och värm på spis. Späd eventuellt med vätska vid behov. Använd en termometer och värm till 72°C i kärntemperatur.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 242.0 |
| Bruttovikt Bas | 4.282 |
| EAN/UPC-kod Bas | 17310960038624 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 122.0 |
| Längd-BME Bas | 400.0 |
| Nettovikt Bas | 3.96 |
| Bredd-BME Mellan | 0.0 |
| Bruttovikt Mellan | 0.0 |
| EAN/UPC-kod Mellan | 17310960038624 |
| Viktenhet Mellan | |
| Höjd-BME Mellan | 0.0 |
| Längd-BME Mellan | 0.0 |
| Nettovikt Mellan | 0.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 410.38 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960038628 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 1248.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 356.4 |