236803
A
Laxbullar med gräslökssås 3-port KV
Dafgårds0.72 kg/kart
Kylt
Serveras med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter.
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 0.72 kg |
Produktstorlek | 720.0 g |
Portionsstorlek | 240.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 550.0 |
Energi kcal | 130.0 |
Fett | 8.0 g |
varav mättat fett | 2.8 g |
Kolhydrater | 2.7 g |
varav sockerarter | 1.4 g |
Fiber | 0.1 g |
Protein | 11.0 g |
Salt | 1.3 g |
Innehållsförteckning
LAXBULLAR [(30% rökt och orökt LAX*), (TORSK, KOLJA, GRÅSEJ (28%)(MJÖLK, potatisstäkelse, salt, MJÖLKPULVER, tomatpuré, rapsolja, kryddor)], MJÖLK, vatten, GRÄDDE, gräslök(1,6%), modifierad stärkelse, vitt vin(antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel (E220,E224), kycklingfond (vatten, kyckling, salt), rapsolja, salt, citronjuice(konserveringsmedel E220), kryddor(bl.a. cayenne). Fisk: 29% i rätten. *Odlad i Norge.
Förvaring
0°C °C
+5°C °C
21
Tillagningsanvisningar
Klipp upp förpackningen, häll innehållet i en kastrull och värm på spis. Mikro 750 W ca 5 min, Lägg över i lämpligt kärl, täck med lock, rör om försiktigt efter halva tiden, låt stå någon minut för temperaturutjämning. Använd en termometer och värm till 72°C i kärntemperatur. Tips: För en lättare hantering. Mjukgör plastförpackningen i mikro ca 1 min, eller ta fram förpackningen ur kylskåpet ca 10 min innan uppvärmning.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 0.0 |
Bruttovikt Bas | 0.8 |
EAN/UPC-kod Bas | 7310962368036 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 0.0 |
Längd-BME Bas | 0.0 |
Nettovikt Bas | 0.72 |
Bredd-BME Mellan | 0.0 |
Bruttovikt Mellan | 0.0 |
EAN/UPC-kod Mellan | |
Viktenhet Mellan | |
Höjd-BME Mellan | 0.0 |
Längd-BME Mellan | 0.0 |
Nettovikt Mellan | 0.0 |
Bredd-BME Topp | 0.0 |
Bruttovikt Topp | 448.12 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310962368037 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 0.0 |
Längd-BME Topp | 0.0 |
Nettovikt Topp | 345.6 |