text.skipToContent text.skipToNavigation
2178 A

Laxburgare GI-boxen

2.22 kg/kart Fryst

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Skriv en recension
Försäljningsenhet kg
Antal/förpackning 0
Nettovikt Kartong 2.22 kg
Produktstorlek 0.0 g
Portionsstorlek 0.0 g
Sverige
GI-boxen
LAXFÄRSBIFF[LAX 80% (Salmo salar, odlad Norge), morot, GRÄDDE, gul lök, salt, timjan, oregano, lökpulver, vitlökspulver, vitpeppar, rapsolja], vildrismix(ris, vildris), ärter, vaxbönor, SOJABÖNOR, MJÖLK, vatten, GRÄDDE, MUSSELFOND[vatten, BLÅMUSSLOR(Mytilus edulis), vitt vin (sherry, salt, peppararom, konserveringsmedel E202, antioxidationsmedel E334, SULFIT), lök, vitlök, persilja, salt, vitpeppar], rapsolja, vitt vin, risstärkelse, SELLERI, salt, vitvinsvinäger, citronsaft, citronzest, kryddor(vitpeppar, cayennepeppar, timjan, lagerblad). Fisk: 17%,,
Mjölk
Selleri
Blötdjur
Baljväxter
Svaveldioxid eller sulfit
Laktos
Fisk
Sojabönor
-24°C °C
-18°C °C
547.0
Mikrovågsugn 750 W : Tag tallriken ur ytterförpackningen. Skär ett snitt i mitten på plastfolien. Värm i mikrovågsugn i ca 7 minuter. Låt stå någon minut för temperaturutjämning. Tillagning hushållsugn 150°C: Förvärm ugnen till 150ºC. Tag tallriken ur ytterförpackningen. Låt plastfolien sitta kvar. Sätt tallriken i nedre delen av ugnen. Värm i ca 45-50 minuter. Drag av plastfolien och servera. Tiden kan variera något beroende på ugnens effekt/kapacitet
Bredd-BME Bas 230.0
Bruttovikt Bas 0.4
EAN/UPC-kod Bas 7310960021780
Viktenhet Bas KG
Höjd-BME Bas 190.0
Längd-BME Bas 40.0
Nettovikt Bas 0.37
Bredd-BME Mellan 240.0
Bruttovikt Mellan 2.572
EAN/UPC-kod Mellan 17310960021787
Viktenhet Mellan KG
Höjd-BME Mellan 132.0
Längd-BME Mellan 398.0
Nettovikt Mellan 2.22
Bredd-BME Topp 800.0
Bruttovikt Topp 230.076
EAN/UPC-kod Topp 37310960021781
Viktenhet Topp KG
Höjd-BME Topp 1206.0
Längd-BME Topp 1200.0
Nettovikt Topp 177.6
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border