3086
A
Oxbringa skivad kokt UHM ANSK FV
Dafgårds7.0 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | kg |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 7.0 kg |
Produktstorlek | 0.0 g |
Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 750.0 |
Energi kcal | 180.0 |
Fett | 10.0 g |
varav mättat fett | 6.0 g |
Kolhydrater | 0.1 g |
varav sockerarter | 0.0 g |
Fiber | 0.0 g |
Protein | 24.0 g |
Salt | 2.0 g |
Innehållsförteckning
Bringa av nöt. Lake beredd av: Vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E325, E316), stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har använts 116 g kött.
Allergener
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Tillagningsanvisningar
Tillagning: tina köttet i ugn. värm tinad produkt i ugn 140°C ca 10-15 min.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 289.0 |
Bruttovikt Bas | 1.42 |
EAN/UPC-kod Bas | 2302308600004 |
Viktenhet Bas | KG |
Höjd-BME Bas | 141.0 |
Längd-BME Bas | 80.0 |
Nettovikt Bas | 1.4 |
Bredd-BME Mellan | 238.0 |
Bruttovikt Mellan | 7.335 |
EAN/UPC-kod Mellan | 97310960030860 |
Viktenhet Mellan | KG |
Höjd-BME Mellan | 181.0 |
Längd-BME Mellan | 399.0 |
Nettovikt Mellan | 7.0 |
Bredd-BME Topp | 800.0 |
Bruttovikt Topp | 465.1 |
EAN/UPC-kod Topp | 37310960030868 |
Viktenhet Topp | KG |
Höjd-BME Topp | 1236.0 |
Längd-BME Topp | 1200.0 |
Nettovikt Topp | 420.0 |