text.skipToContent text.skipToNavigation
3741 A

Oxfile Irland FV

Dafgårds0.0 kg/kart Fryst

Product review summary

star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Skriv en recension
Försäljningsenhet
Antal/förpackning 0
Nettovikt Kartong 0.0
Produktstorlek 0.0 g
Portionsstorlek 0.0 g
Sverige
Dafgårds
Nötkött.
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Helstekt: Bryn köttet i panna eller stekbord för att sedan tillaga den i ugnen. Stek i ugnen på 140°C till en innertemperatur på 50-55°C för riktigt rött kött eller 60°C för mer rosa medium stekt. Vila köttet efter stekning i 10-15 minuter. Tournedos: Stycka köttet så att bitarna är ca 4-5 cm tjocka. Oftast används endast mittbiten till detta. Bryn dem i panna/stekbord för att sedan tillaga dem färdigt i ugnen på samma sätt som helstekt.
Bredd-BME Bas
Bruttovikt Bas
EAN/UPC-kod Bas
Viktenhet Bas
Höjd-BME Bas
Längd-BME Bas
Nettovikt Bas 0.0
Bredd-BME Mellan
Bruttovikt Mellan
EAN/UPC-kod Mellan
Viktenhet Mellan
Höjd-BME Mellan
Längd-BME Mellan
Nettovikt Mellan 0.0
Bredd-BME Topp
Bruttovikt Topp
EAN/UPC-kod Topp
Viktenhet Topp
Höjd-BME Topp
Längd-BME Topp
Nettovikt Topp 0.0
star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border star_border