3741
A
Oxfile Irland FV
Dafgårds0.0 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 0.0 |
Produktstorlek | 0.0 g |
Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 512.0 |
Energi kcal | 122.0 |
Fett | 4.4 g |
varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrater | 0.0 g |
varav sockerarter | 0.0 g |
Fiber | 0.0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.13 g |
Innehållsförteckning
Nötkött.
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365
Tillagningsanvisningar
Helstekt: Bryn köttet i panna eller stekbord för att sedan tillaga den i ugnen. Stek i ugnen på 140°C till en innertemperatur på 50-55°C för riktigt rött kött eller 60°C för mer rosa medium stekt. Vila köttet efter stekning i 10-15 minuter. Tournedos: Stycka köttet så att bitarna är ca 4-5 cm tjocka. Oftast används endast mittbiten till detta. Bryn dem i panna/stekbord för att sedan tillaga dem färdigt i ugnen på samma sätt som helstekt.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 0.0 |
Bruttovikt Bas | 0.0 |
EAN/UPC-kod Bas | |
Viktenhet Bas | |
Höjd-BME Bas | 0.0 |
Längd-BME Bas | 0.0 |
Nettovikt Bas | 0.0 |
Bredd-BME Mellan | 0.0 |
Bruttovikt Mellan | 0.0 |
EAN/UPC-kod Mellan | |
Viktenhet Mellan | |
Höjd-BME Mellan | 0.0 |
Längd-BME Mellan | 0.0 |
Nettovikt Mellan | 0.0 |
Bredd-BME Topp | 0.0 |
Bruttovikt Topp | 0.0 |
EAN/UPC-kod Topp | |
Viktenhet Topp | |
Höjd-BME Topp | 0.0 |
Längd-BME Topp | 0.0 |
Nettovikt Topp | 0.0 |