
3743
A
Ryggbiff Irland FV
Dafgårds0.0 kg/kart
Fryst
Produktinformation
Försäljningsenhet | |
Antal/förpackning | 0 |
Nettovikt Kartong | 0.0 |
Produktstorlek | 0.0 g |
Portionsstorlek | 0.0 g |
Näringsvärden(100 g)
Portion | 100 Gram |
---|---|
Energi KJ | 837.0 |
Energi kcal | 201.0 |
Fett | 12.7 g |
varav mättat fett | 5.6 g |
Kolhydrater | 0.0 g |
varav sockerarter | 0.0 g |
Fiber | 0.0 g |
Protein | 21.6 g |
Salt | 0.16 g |
Innehållsförteckning
Nötkött.
Allergener
Förvaring
-24°C °C
-18°C °C
365.0
Tillagningsanvisningar
Skivor på 1½ cm steks ca 2-3 minuter/sida. Grillning i ca 2 minuter/sida. Helstek till en innertemperatur på 60-65°C. Helstekt: Bryn ryggbiffen runt om innan ugnsbakning. Stek på 150°C för en varsammare tillagning. Man kan variera värmen i ugnen, sänker du värmen något blir slutprodukten än bättre, ökar du värmen är det extra viktig att köttet får vila. Låt köttet vila 10-15 minuter innanservering. Tänk på att innertemperaturen i regel stiger med 5 grader efter du tagit ut den ur ugnen.
Förpackningsinformation
Bredd-BME Bas | 0.0 |
Bruttovikt Bas | 0.0 |
EAN/UPC-kod Bas | |
Viktenhet Bas | |
Höjd-BME Bas | 0.0 |
Längd-BME Bas | 0.0 |
Nettovikt Bas | 0.0 |
Bredd-BME Mellan | 0.0 |
Bruttovikt Mellan | 0.0 |
EAN/UPC-kod Mellan | |
Viktenhet Mellan | |
Höjd-BME Mellan | 0.0 |
Längd-BME Mellan | 0.0 |
Nettovikt Mellan | 0.0 |
Bredd-BME Topp | 0.0 |
Bruttovikt Topp | 0.0 |
EAN/UPC-kod Topp | |
Viktenhet Topp | |
Höjd-BME Topp | 0.0 |
Längd-BME Topp | 0.0 |
Nettovikt Topp | 0.0 |