5413
A
Rimmad kokt oxbringa
Dafgårds10.0 kg/kart
Kylt
Produktinformation
| Försäljningsenhet | kg |
| Antal/förpackning | 5 |
| Nettovikt Kartong | 10.0 kg |
| Produktstorlek | 2000.0 g |
| Portionsstorlek | 75.0 g |
Näringsvärden(100 g)
| Portion | 100 Gram |
|---|---|
| Energi KJ | 800.0 |
| Energi kcal | 190.0 |
| Fett | 14.0 g |
| varav mättat fett | 6.5 g |
| Kolhydrater | 0.8 g |
| varav sockerarter | 0.4 g |
| Fiber | 0.0 g |
| Protein | 16.0 g |
| Salt | 2.2 g |
Innehållsförteckning
Bringa av nöt*. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Till 100g färdig vara har 116 g kött använts. Mängdsky: 25-30%. *Ursprung: EU.
Förvaring
0°C
+4°C
80 dagar
Tillagningsanvisningar
Serveras både varm o kall. Hel detalj i ugn: 120°C ca 45 min. Skivad i ugn 140°C ca 10-15 min. Skyn är en naturlig smaksättare till sås.
Förpackningsinformation
| Bredd-BME Bas | 200.0 |
| Bruttovikt Bas | 1.0 |
| EAN/UPC-kod Bas | 2302541300006 |
| Viktenhet Bas | KG |
| Höjd-BME Bas | 55.0 |
| Längd-BME Bas | 300.0 |
| Nettovikt Bas | 1.0 |
| Bredd-BME Mellan | 297.0 |
| Bruttovikt Mellan | 10.0 |
| EAN/UPC-kod Mellan | 97310960054132 |
| Viktenhet Mellan | KG |
| Höjd-BME Mellan | 157.0 |
| Längd-BME Mellan | 397.0 |
| Nettovikt Mellan | 10.0 |
| Bredd-BME Topp | 800.0 |
| Bruttovikt Topp | 1120.0 |
| EAN/UPC-kod Topp | 37310960054130 |
| Viktenhet Topp | KG |
| Höjd-BME Topp | 2184.0 |
| Längd-BME Topp | 1200.0 |
| Nettovikt Topp | 560.0 |